fbpx

PLUTANJE KAO EFIKASNA TERAPIJA ZA ELIMINACIJU GLAVOBOLJA 

 • Da li ste pod stalnim stresom na poslu?
 • Izloženi ste velikom emocionalnom stresu s kojim ne znate kako da se izborite?
 • Muče Vas učestale glavobolje?
 • Niste u stanju da se naspavate i osećate stalni nedostatak energije?
 •  

Kako rešiti problem glavobolja?

Kako bismo efikasno eliminisali glavobolju, ili barem sveli simptome nelagode na prihvatljivi minimum, prvo moramo pronaći izvor problema. Ipak, razloga može biti mnogo, a lečenje tradicionalnim metodama jako komplikovano. Najgore od svega, čak i nakon brojnih terapija, glavobolje često ostaju.

Najčešći uzročnik glavobolje bi svakako bio nedostatak magnezijuma, jer se u toku stresnih situacija magnezijum troši, a istovremeno dolazi do povećanja adrenalina.

Nažalost, unošenje magnezijuma neretko samo kratkoročno maskira problem te je neophodna kompletna terapija uz pomoć koje bi se mogao popraviti kvalitet života.

Benefiti korišćenja float spa therapy

Poboljšava se krvotok do mozga usled čega se brže eliminišu simptomi bola.

U momentima tišine u bezgravitacionoj atmosferi organizam proizvodi hormone sreće kao što su serotonin i endorfin. Samim tim, prirodno se uvećava zadovoljstvo životom i oseća radost.

Otklanjaju se psihičke blokade, dobija se motivacija za rešavanjem postojećih problema.

Nema razloga da se mučite i trpite glavobolju  

Terapija plutanjem se odvija u toploj vodi sa rastvorom Epsom soli (40%). Osećaćete se kao da plutate u Mrtvom moru, a Vaše telo će se potpuno opustiti u ležećem položaju. Tokom trajanja float spa seanse, sve brige nestaju, a simptomi glavobolje i mišićne tenzije se znatno umanjuju.

U bestežinskom stanju, pritisak na mišiće i zglobove gotovo da nestaje u potpunosti, a organizam dolazi u stanje totalne opuštenosti.

Čak i posle jedne float therapy seanse, rezultati će biti očigledni, a posle 3 ili 4 posete, bezgravitaciona atmosfera i tišina će Vam pokloniti dva meseca bodrosti, energije i samouverenosti u sopstvenu snagu. Vaše misli će Vam pružiti radost, a naći ćete spas od glavobolja koje vam zadaju toliko problema. 

Naša neodoljiva ponuda

Zakažite float spa seansu kod naše administratorke Marine što pre i ostvarite sledeće pogodnosti:

 • Popust za parove u vrednosti od 20%. Redovna cena iznosi 3500 din.
 • Besplatnu dvadesetominutnu masažu na specijalnom krevetu za Vas i osobu sa kojom ste došli.
 • Popust od 20% za naredni tretman.

 

Dodatne prednosti plutanja:
 • Ubrzan mišićni oporavak i lečenje povreda

Telo se najbrže oporavlja u stanju opuštenosti. Bestežinsko stanje koje nastaje u toku plutanja otklanja pritisak sa umornih i povređenih zglobova i mišića, što pomaže brzom i dubokom opuštanju.

Rezultat je brz oporavak i regeneracija tkiva, što se naročito primećuje u ubrzanom oporavku od povreda.

 • Brži rast mišićnog tkiva

Plutanje stvara idealne uslove za efektivniji rast mišića. Mišićna hipertrofija se najbrže javlja u stanju relaksacije, odmora i opuštanja. Samim tim, plutanjem se organizam dovodi u idealno okruženje koje stimuliše rast i razvoj mišićne mase.

 • Otklanjanje bolova u mišićima i zglobovima

Terapija plutanjem brzo smanjuje i otklanja bol u zglobovima i mišićima koji se obično javlja posle intenzivnog treninga i trauma. Dokazano je da plutanje ubrzava otklanjanje mlečne kiseline iz mišića (toksina koji stvara spazam i bolne grčeve), time efikasno otklanjajući uzročnik bola.

Float Spa Studio Spokojstvo

Doživite nezaboravno iskustvo plutanja sa
Float Spa Studio Spokojstvo.

Za više informacija posetite naš zvanični sajt spokojstvo.rs ili dođite u naš studio na adresi Bulevar Mihaila Pupina 135

Iskustva klijenata

Call Now ButtonPozovite nas