KAKO DA POSTIGNETE BOLJE REZULTATE JOGE I MEDITACIJE UZ TERAPIJU PLUTANJEM? 

  • Da li ste otkrili jogu i meditaciju kao medode za opuštanje tražeći izlaz iz užurbane svakodnevnice?
  • Početnik ste i tek krećete da osvajate jogu i meditaciju?
  • Da li ste već pronašli mir u meditaciji i jogi?

  • Cilj Vam je samousavršavanje i čišćenje svesti?

Probleme kod joge i meditacije za opuštanje

Mesecima pokušavate da dođete do pravih rezultata, da se opustite i skoncentrišete pažnju, ali bezuspešno. Verovatno ste već probali raznorazne metode za opuštanje, možda ste čak i uspeli da se opustite na nekoliko sekundi, ali svakako Vam je ostala ili se vratila naregnutost u mišićima. Ne možete da savladate svoju pažnju koja neprestano luta i mozak koji se stalno razmišlja i brine o nečem.

Već neko vreme bavite se jogom i meditacijom, došli ste do nekih dobrih rezultata, ali interesuje Vas da još bolje napredujete i poboljšate svoje iskustvo?

Benefiti korišćenja float spa kapsule

U takvim uslovima čovek ne obraća pažnju na spoljašnji svet, postaje čistije svesti bez telesnih ograničenja.

U toku seanse plutanja lako se postiže harmonija između DUHA i TELA, telo se opusti do te mere da osoba prestaje da ga oseća dok mozak nastavlja aktivno da funkcioniše.

Brzo ćete uspeti lakše da se opustite, smanjuje se napregnutost u mišićima, smanjuje se pritisak na srce i cirkulatorni sistem.

Probajući plutanje, možete iskusiti efekte senzorne deprivacije kako bi ste postigli jasnoću uma, snizili nivo stresa i uvečati nivo lične efektivnosti.

Poboljšajte efektivnost meditacije i joge uz plutanje i senzornu deprivaciju

Danas, jedan od najefektivnijih metoda postizanja unutrašnjeg balansa u užurbanom i velikom gradu, predstavlja seansa senzorne deprivacije. Pre hiljadu godina, čovek je otkrio efekte ograničenja stimula sredine u cilju duhovnog rasta, primenjujući različite metode različitog trajanja.

Osoba koja leži u rastvoru doživljava osećaj bez gravitacione atmosfere, a potpuna tišina i odsustvo svetla ga upuštaju u neverovatno meditativno stanje. 

Početnicima koji kreću da osvajaju jogu, sa sigurnošću se može reći da su na pravom putu, a Floating će pomoći u postizanju dobrih rezultata u mnogo kraćem roku. 

Osobama koje se već duže vremena bave jogom, pomoćiće da poboljšate vežbu kao što je Šavasani ili Joga-nidri i učiniće da te vežbe radite sa udobnošću. 

Naša neodoljiva ponuda

Zakažite float spa therapy seansu kod naše administratorke Marine  i pitajte je za sledeće pogodnosti:

  • Popust od 20% koji važi ukoliko dođete u paru, važi za oboje. Redovna cena iznosi 3500 din.
  • Jednu besplatnu masažu od 20 minuta na specijalnom krevetu za Vas i osobu sa kojom ste došli
  • Jedan popust od 20% za sledeći tretman

 

Poznate ličnosti koje su isprobale plutanje

John Lenon

John Lenon

Ispričao je kako mu je plutanje pomoglo da se izbori sa zavisnošću od heroina 1979 godine. Opisao je kako mu je ovaj osećaj tokom plutanja pomogao da uzdigne svoje stanje svesti bez straha i negativnihi opasnih efekata.

Jeff Bridges

Jeff Bridges

Poznati glumac svakodnevno meditira i bio jedobar prijatelj doktora John C. Lilly-a, može se reći da je poznati glumac i pevač bio jedan od prvih osoba koji je testirao tank za plutanje davne 1970 godine.

Anthony Bourdain

Anthony Bourdain

Posle samo sat vremena plutanja osećao bih se opuštenije i odmornije, osećaj u leđima je bio neverovatan, u odličnom stanju za interakciju sa ljudima van restorana. Zanimljivo je da sam posle dan, dva plutanja primetio kako su mi se čula ukusa i mirisa poboljšala i postala intenzivnija. Crveno je bilo crvenije, plavo svetlije,a ukus hrane eksplozivniji. Ležeći u tanku osećao sam se kao da plutam u svemiru, a mozak priča na nepoznatom jeziku.

Simpsonovi

U jednoj od epizoda ove poznate serije, Homer i Lisa posećuju float center kako bi isprobali plutanje.

Iskustva klijenata

Pozovite nas